top of page

UW EXPERT IN CAMERA-INSPECTIE EN LEKDETECTIE IN VLAAMS-BRABANT

SCHERPE BEELDEN, HELDER EN HANDIG

Dankzij deze ultramoderne techniek beschikken we meteen over helder digitaal beeldmateriaal. Deze beelden kunnen rechtstreeks aan u bezorgd worden via e-mail of op video. Kunt u de kosten van de herstelling terugvorderen van uw verzekeringsmaatschappij? Dan hebt u meteen het correcte bewijsmateriaal in handen.

LEKKE OF VERSTOPTE LEIDING? PROBLEEM SNEL GEVONDEN ÉN OPGELOST!

Clement Cleaning is uw gespecialiseerde ruimingspartner in de hele provincie Vlaams-Brabant. We zijn dé expert voor alle soorten ruimingsdiensten voor bedrijven en particulieren. Kampt u met een lek of vermoedt u dat uw leidingen beschadigd zijn? Dan sporen wij het euvel efficiënt op en verhelpen het snel. Om u een vlotte service te garanderen, bieden we u een gespecialiseerde aanpak: camera-inspectie.

Met behulp van een uiterst kleine camera dringen we diep door tot in uw leidingen. Hierdoor zijn we in staat om beschadigingen, breuken of vreemde voorwerpen snel en precies te lokaliseren. Het resultaat? We kunnen het probleem vlot vinden én oplossen. Bel ons vandaag nog voor camera-inspectie in Vlaams-Brabant!

CAMERA-INSPECTIE (VLAAMS-BRABANT): UW EUVEL, SNEL OPGELOST

Onze innovatieve, professionele digitale camera’s maken gedetailleerde kleurenopnames van uw leidingen. Zo zien we meteen wat er fout zit – en waar. Deze apparatuur stelt ons in staat om nauwkeurige inspecties uit te voeren van boven- en ondergrondse buizen, met een diameter van 2,5 tot 5 millimeter.

Deze hoogtechnologische aanpak helpt ons bij het opsporen van:

  • lekken

  • beschadigingen

  • breuken

  • verzakkingen

  • vreemde voorwerpen

  • ingegroeide boomwortels

  • ...

CLEMENT CLEANING IS ACTIEF IN VLAAMS-BRABANT EN OOST-VLAANDEREN.

Vanuit onze uitvalsbasis in Borchtlombeek (Roosdaal) bieden we u een snelle, doeltreffende service in de hele provincie. Contacteer ons vandaag nog voor een camera-inspectie van uw leidingen in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen!

PROBLEEM IN EEN LEIDING OF AFVOERBUIS?
NEEM DAN CONTACT OP MET CLEMENT CLEANING!

bottom of page